Kemiallinen happokuorinta kasvoille

2. helmikuuta 2016

Täytin viime viikolla kaksikymmentäkahdeksan, mutta tämä on mulle todellakin vain numero. En enää edes välitä iästäni, ainakaan negatiivisesti. Minusta oli itseasiassa hienoa täyttää 28 vuotta, olen kypsä nainen!:D Ikä valitettavasti alkaa tekemään iholle kuitenkin muutoksia ja huomasin tämän jo viime vuoden puolella. Kyselin lääkäritutultani mitä hän ehdottaa ja suosittelee elävöittämään kasvojen ihoa, mulla se nimittäin alkoi olemaan hieman "eloton".
Hän suositteli ehdottomasti kasvoharjaa. En ole tätä vielä saanut aikaiseksi ostaa, mutta kannattaa todella tutustua siihen ja sen vaikutuksiin (verenkierto kasvoissa paranee ym.).

Olen harkinnut myös ekaa kertaa elämässäni täyteainehoitoa nenän ja suun välisiin juonteisiin, sillä mun posket näyttää niiden takia hieman roikkuvan. Se on sitten asia erikseen. Olen sitä kuitenkin tutkinut paljon ja alkanut ajattelemaan positiivisemmin hyaluronihappoa kohtaan.

Kasvojen ihoni on siis huomattavasti veltostunut ja alkanut näyttää tunkkasemmalta, jos niin voi verrata. Enhän mä edes ole käynyt säännöllisesti "huolattamassa" kasvojani, niin miten voisin mitää upeaa ihoa odottaakaan itseltäni? En edes ihan ymmärrä miksi olen laiminlyönyt niinkin tärkeän osan itsestäni, kun kasvot. En mä edes ole kuukautta pitempään käyttänyt kasvovettä ja kasvoille tarkoitettuja rasvoja. Hädin tuskin ennen olen meikkejä -kunnolla- putsannut pois. Eikä edes mainita niitä pakkelikerroksia keikka-ajoilta ja niiden kanssa nukkumista.

Laitoin viestiä kuvani kera kolmeen eri kauneuhoitolaan, jossa pyysin arviota ja suosituksia toimenpiteisiin. Tuttavani suositteli Cityklinikkia, jonne laitoin yhteensä viisi (5) kertaa viestiä, koska kuulemma 3 ensimmäistä yritystäni eivät olleet tulleet läpi. Oltiin chättiyhteydessä asiasta ja kerroin laittaneeni nyt mailia omasta sähköpostistani, joten ei ainakaan pitäisi tökkiä heidän nettisivuihinsa. Vastausta ei kuulunut, joten laitoin vielä kerran. Minkäänlaista vastausta en ole saanut tähän päivään mennessä ja siitä on aivan näinä päivinä kuukausi aikaa.
Laitoin samoihin aikoihin myös Clinic Esteticille heidän Facebookin kautta, sekä sähköpostilla. Ei vastausta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita osaltani, että heidän palvelut olisivat huonoja. Asiakaspalvelu ei ainakaan minun kohdallani toiminut.

Kolmas minne/kenelle laitoin viestiä oli Sairaanhoitaja Katriina Kosonen, joka työskentelee Plastiikkakirurgia Fin-Estin alla. Laitoin kyselyä myöhään illalla ja hän vastasi samana iltana, totaalisesti yli "työaikana"! Haluan julkaista tähän meidän keskustelua, sillä Katriina oli todella ystävällinen ja antoi ymmärtää hänen olevan oikeasti kiinnostunut asiakkaastaan (minusta) ja auttamaan.:)Kyselin monta "tyhmää" kysymystä ja niin kuin huomaatte, hän antoi todella hyvät ja kattavat vastaukset minulle.

Ainut mikä mua harmitti hirveästi oli, etten löytänyt netistä sellaisia "oikeita" tai ainakaan itseäni tyydyttäviä ennen ja jälkeen kuvia tästä happohoidosta ja täyteainehoidosta nasolabiaali-alueelle (nenän ja suupielien välisille juonteille). Nimittäin ainoat täyteainehoidoista näkemiäni kuvia ovat sellaiset julkisuuden henkilöt, kellä tuntuu ehkä hieman menneen sen ottaminen vähän yli. Tosin, toiset haluavat - ei niin luonnollisen- lopputuloksen.

Itse olen sellainen ihminen, että ennen kuin uskallan itse kokeilla jotain uutta, varsinkin kasvoille tehtäviä toimenpiteitä, haluan nähdä hyviä lopputuloksia. Yritin kysellä Facebookissakin näistä mainitsemistani hoidoista, mutta kellään ei tuntunut olevan kokemusta, tai eivät halunneet tulla julki. Ymmärrän toki, että kaikki eivät esimerkiksi halua kertoa ottaneensa täyteainehoitoja, mutta siitä olisi kiva apu tämmöisille sitä harkitseville ihmisille:)

Minäpä sitten kysyin Katriinalta jos tehtäisiin pienimuotoinen yhteistyö tästä ja näyttäisin tuloksia tämmöisenä tavallisena naisen muille "tavallisille" naisille! 
Yhteistyö sisältää 3 kertaa kemiallisen happohoidon kasvoille ja se on ainakin se mitä nyt ensin kokeilen. Näiden tulosten perusteella sitten myöhemmin katson täyteainehoidon tarvetta.

Kävin viime keskiviikkona Fin-Estin tiloissa Helsingissä Ratakatu 11-13 Katriinan luona ottamassa happohoidon. Katriina oli valinnut minulle yhteydenotossa mainitsemieni asioiden myötä
Sesderma Mediderma-sarjan Argipeel-geelikuorinnan.

"
Argipeel-kuorinta sisältää 20 % arginiinihappoa, joka on tuotteen pääasiallinen vaikuttava aine.
Arginiini on tuoresokerista saatava aminohappo, joka aktivoi immuunijärjestelmää eli parantaa verenkiertoa ja nopeuttaa kollageenin muodostumista ihossa. Hoidon pääasiallinen vaikutus on ihon elvyttäminen ja aktivointi = nuorennus ja ihon kimmoisuuden palauttaminen. Tuote sisältää myös maitohappoa (kuorii ja vaalentaa ihoa), allantoiinia (vahvistaa epidermistä eli ihon ulointa kerrosta) sekä aloe veraa (uudistaa ja kosteuttaa ihoa)."

 Lähtötilanne oli tämä.
oikein kaunis
Kuorinnat aloitetaan aina pinnallisilla geelikuorinnoilla, jotta ne valmistelevat ihoa seuraavaan, vahvempaan kuorintaa varten. Seuraavalla kerralla Katriina on suunnitellut tehdä minulle C-vitamiinia sisältävän retinolikuorinnan, jossa on mukana talineritystä hidastava vaikutus, koska mulla on jonkin verran mustapäitä ja lievää epäpuhtautta nenän ja leuan alueella. Nämä kohdat ovat ne ihoni ongelma-alueet.


Retinolikuorinta on syvempiin kudoksiin vaikuttava hoito, joka vaatii aina esivalmistelun miedommalla kuorinnalla, kuten ekalla kerralla minulle tehty Argipeel. Vahvaa kuorintaa ei voida koskaan laittaa ensimmäisellä hoitokerralla, ellei kyseessä ole paha akne tai aknearpinen iho.
Yleensä hoidon vaikutus näkyy muutaman päivän kuluttua, ei ihan heti hoidon jälkeen. 

Viiminen lause on tärkeä, nimittäin heti kuorinnan jälkeen tutkin paljon kasvojani peilistä ja mietin oliko mitään oikeasti tapahtunut. Huomasin pientä heleyttä, mutta en sen suurempaa muutosta, tai en ainakaan enää muistanut miltä ne kasvot sitten oikein aikaisemmin näyttikään.
Seuraavasta ennen ja jälkeen kuvasta voit itsekin huomata, ettei suurta eroa ole. Valo toki osuu myös hieman eri kohtaan, mutta jtn pientä pystyy siitä kuitenkin huomata:)

laitetaan oikein isoksi, niin näätte kunnolla mun mustapäät, yök.
Tätä kuvaa katsoessa ei varmasti monikaan ole vielä vakuuttuneita, mutta tässä kuva eiliseltä aamulta.


tässä meikivoiteen kanssa


Mun keskikasvoissa ollut punertavuus on kadonnut ja iho todella on heleämpi. Ihan kun siitä olisi ihokerros kuorittu pois! Hauskaa tässä on, että viikonloppuna juuri valitin ja ihmettelin miksi näytän todella kalpealta ja eilen luin minulle tehdyssä happohoidossa olevan maitohappoa, joka kuorii ja vaalentaa ihoa:D Ehkä se johtuu siitä?

Odotan innolla seuraavaa, sitä vahvempaa hoitoa ja sen tuomia lopputuloksia! 

Hoidoissa suositellaan käymään säännöllisesti, mutta alkuun otetaan sarjahoitona 3-4 kertaan. Ihotyypistä riippuen katsotaan sitten kuinka usein hoitoja olisi suositeltava ottaa. Minulle Katriina suosittelee tämän sarjahoidon jälkeen ottamaan hoitoja muutaman kuukauden välein, sillä minulla on hyvä iho, jossa ongelmana on lievä epäpuhtaus.
Katriina kertoo myös, että 30 ikävuotta lähestyttäessä kudokset veltostuu aivan jokaisella. Jatkossa hoidot olisi C-vitamiinipitoisia kuorintoja ja kotihoitotuotteet, jotka edesauttavat ihon kunnon ylläpitämistä.
Katriina työskentelee kolmessa eri toimipisteellä; Helsinki, Tampere ja Turku. Pääsääntöisesti hän on Turussa ja Tampereella hän on keskiviikkoisin sekä joka toinen lauantai. Helsingissä noin kerran kuukaudessa.Katriinaan saa yhteyttä numerosta 044-9743957 ja sähköpostilla
katriina.kosonen@plastiikkakirurgiafinest.fi 
sekä myös toki hänen facebook sivuiltaan TÄÄLTÄ
Kannattaa käydä tykkäämässä hänen Fb sivuistaan, jotta saatte uusimmat uutiset ja tarjoukset tietoonne. Psst. siellä on tällä hetkellä Ystävänpäivän tarjous täyteainehoidosta, esim.huulten täyttö!Kemiallinen kasvohoito on toistaiseksi tarjouksessa myös.

150 e / 3 hoitokertaa. Normaalihinta 89 e / hoito.


etukameralla otettua kuvaa ennen ja jälkeen

Leave a Comment

  1. Wau! Näyttää niin sileältä sun iho hoidon jälkeen <3

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! :-) Mulla on kasvoharja ja se on tehnyt mun iholle _ihmeitä_! Yleensä tämmöset jutut ei yhtään toimi mulla, mutta tuosta en kyllä suostu luopumaan ikinä!

    VastaaPoista
  3. Koska olet alkanut taas tanssia Lamourettesissa? :)

    VastaaPoista