Kemiallinen happokuorinta part 2

22. helmikuuta 2016

Viime kuussa kävin kemiallisessa happokuorinnan ensimmäisellä kerralla. Kerroin siitä TÄSSÄ.
Viime perjantain kävin hoidon toisella kerralla, jossa mulle tehtiin nyt vahvempi kuorinta.

Hoito oli Ferulac Plus -kuorinta.

Pääasiallinen vaikuttava aine on Ferulahappo, jota kuorinnassa on 8 %. Toinen tärkeä vaikuttava aine on retinoli (0,5 %). Muita vaikuttavia aineita ovat Phloretin (5%), sekä hedelmähapot (omena-, sitruuna- ja maitohappo).

Ferulahapon ominaisuudet:
- antioksidanttinen, vahvistaa C- ja E-vitamiinien toimintaa, eli sillä on ihoa nuorentava vaikutus
- tulehdusta ehkäisevä vaikutus (esim akne)
- depigmentoiva (ihon värivirheiden parannus)
- pienentää ihohuokosten kokoa

Retinolin ominaisuudet:
- tasoittaa ikääntymisen tuomat vahingot kollageenikuituihin
- stimuloi ihoa uusien kollageenikuituja
- poistaa tehokkaimmin kuollutta ihosolukkoa


Tämä hoito toimii tehokkaasti ikääntymistä vastaan ja vähentää ryppyjä. Koko ajatus tähän hommaan lähti mun syvistä uurteista suun ja nenän pielissä! Sekä siitä, että ihoni oli todella väsähtäneen näköinen. Tämä mulle tällä kertaa tehty hoito nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja parantaa sen luonnollusta kirkkautta (huomattu!). Tätä hoitoa suositellaan myös akneen ja aknearpiin, sekä ihon pigmentaatiovirheisiin ja sävyerojen tasoittamiseen:)

Normaalisti ferulahappokuorinta aiheuttaa lämmön / lievän polttelun tunteen iholla hoidon aikana, jota mulle ei tullut ollenkaan!:D Olen aina kokenut ihoni olevan astetta vahvempi, mutta odotin kuitenkin tästä hoidosta juurikin tuollaista polttelua. Sitä ei tullut, mutta hoito vaikutti kuitenkin ja sen huomasi ihon punoituksesta, eli se reagoi aineeseen. 


Ihoa ei saanut pestä kuuteen (6) tuntiin ja punoitukseen sai varautua. Mulla punoitus katosi kuitenkin jo iltaa kohden. Seuraavana päivänä iho saattaa muuttua pintakuivaksi, koska se valmistautuu hilseilyyn.

No tänä aamuna katsoessani peiliin, luulin mun kuolanneen yöllä ja sen kuivuneen mun suun ympärille, mutta ihoni olikin alkanut hilseilemään!:D Jes, se ainakin toimii!

Katriina kertoi minulle seuraavanlaisesti: "Hilseily on ns retinolityyppistä, eli ohut kerros ihoa poistuu joka aamu. Hilseily kestää 3-4 päivää riippuen ihon sarveiskerroksen paksuudesta. Hilsettä ei missään tapauksessa saa repiä / nyppiä, vaan se loppuu itsestään. Meikkiä on sallittua käyttää. "

Hoidon jälkeen on todella tärkeää suojata ja rasvata se riittävän paksulla voiteella. Ostin Katriinalta ihan tähän tarkoitetun voiteen ja voin kertoa, että on ainakin rasvasta! Ekan kerran kun laitoin, niin laitoin ihan runsaalla kädellä ja mun koko naama oli sellaisessa kunnon vaseliinin peitossa:D Jouduin pyyhkimään ylimääräiset pois:)

Auringonotto, solarium ja saunominen on kielletty retinolipohjaisten tuotteiden käytön aikana ja vähintään 2 viikkoa hoidon / tuotteen käytön lopettamisen jälkeen. Hikoilua tulisi välttää pari päivää kuorinnan jälkeen. 


Tässä iho ennen tätä toista hoitoa ja voitte verrata sitä edelliseen postaukseen, minkälainen muutos oli jo yhdestä kerrasta tapahtunut!:)


 Ja tässä heti hoidon jälkeen.
Huomasin selkeää eroa heti hoidon jälkeen ja katselin kasvojani pitkään peilistä, miten näin "pieni" hoito voikin vaikuttaa ulkonäköön näin suuresti. En näytä enää niin tunkkaiselta ja väsyneeltä. Laitan koko hoidon käytyäni sitten koko hommasta ennen ja jälkeen kuvat!:) Jos kuitenkin haluat nähdä tähän astisen muutoksen, niin käy kurkkaa tuo edellinen postaus aiheesta.

Tässä vielä kuvaa eilisestä hilseilystä ja rasvasta, jota käytän.

Minulle hoidot tekee sairaanhoitaja Katriina Kosonen, jota suosittelen lämpimästi!
Hänellä on kemiallisesta happokuorinnasta myös tarjous 150e/3 kertaa voimassa maaliskuun loppuun asti, jotta pääsee hoidot hyvin käyntiin. 
Tämähän hoito suositellaan aloitettavaksi sarjahoitona:)
Katriina työskentelee Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Katriinaan saa yhteyttä numerosta 044-9743957 ja sähköpostilla
katriina.kosonen@plastiikkakirurgiafinest.fi 
sekä myös toki hänen facebook sivuiltaan TÄÄLTÄ.

Leave a Comment

Lähetä kommentti