Disneyland

16. tammikuuta 2017

Melkein vuosi mennyt. Mitä olen tehnyt vuoden aikana?
Minun täytyy todella miettiä itsekin mitä tapahtui vuonna 2016.Vuosi 2016 taitaa olla elämässäni yksi turhimpia vuosia, lukuunottamatta aivan mahtavaa reissua Amerikassa (muistin juuri).
Alkuvuosi meni opiskellessa, keväällä kävin Espanjassa sukuloimassa ja kesää en edes muista. Elokuun lopussa tein elämäni reissun Amerikkaan -yksin-. Olin Las Vegasissa ensin 4 yötä palautumassa aikaerosta, jonka jälkeen lensin Los Angelesiin kolmeksi päiväksi ja sieltä San Franciscoon kolmeksi päiväksi myös. San Franciscosta palasin vielä kahdeksi viimiseksi yöksi Las Vegasiin. Eli reissu oli Vegas-LA-SF-Vegas.

Ehdottomasti elämäni paras reissu ikinä. Oli jokaisen euron ja dollarin arvoinen matka.

Los Angelesiin lensin tietysti vain Disneylandin takia;)  Melkein itkin seisoessani Disneylinnan edessä, en nimittäin voinut uskoa todella päässeeni 28 vuoden odotuksen jälkeen Disneylandiin. Vietin siellä KOKO päivän. klo 10am-830pm. Suosittelen ihan jokaiselle. Jokainen yksityiskohta oli suunniteltu niin hyvin, että todella tunsin olevani itse elokuvissa/piirretyissä. Ei sitä pysty sanoin kuvailemaan. Paraati, orkesterit, esitykset, prinsessat.... ARIEL! Minä tapasin Arielin!

Hollywood oli itsessään pettymys, enkä kestänyt olla siellä varttia pidempään, kun suuntasin jo Venice Beachille. Tosin sitä ennen aamulla kävin kahden tunnin kierrosajelulla, joka oli kyllä todella mahtava näin yksin matkustavalle. Kuski ajeli pitkin Hollywood Hilsseja, Beverly Hilssia ja esitteli julkkisten taloja. Tom Cruise sattui ajamaan juuri kotiin valkoisella avoautollaan, joku blondi kyydissään.

San Franciscoon rakastuin täysin. Niin kaunis kaupunki! Aivan ihana. Kävin myös Alcatrazissa, joka oli hyvin mielenkiintoinen ja hyvä kokemus. Tosin ei ehkä ihan 65 dollarin arvoinen, joten tuntui muutaman kympin ottavan välistä vain kuuluisuutensa vuoksi.

Viimiset yöt Vegasissa oli woopwooop! Yövyin Flamingo hotellissa, jota suosittelen kaikille, jotka haluavat hyvän ja edullisen huoneen. Ehdottomasti parhaimmalla sijainnilla ja iso allasalue, jossa bileet käynnissä aamusta lähtien. Stripillä sisäänheittäjät antaa ilmaisia sisäänpääsyjä, mutta yökerhoissa ei ole istumapaikkoja. Pöytävarauksia voi tehdä, jos halajaa istumapaikan. Tosin tämän huomatessani pyysin saada jutella jonkun esimiehen kanssa ja ilmoitin lähteväni ellen pääse pöytään. Minut saatettiin pöytään, jossa oli muitakin tyttöjä (eivät varanneet itse, tämän pöydän tarkoitus on vain olla se silmäruoka-pöytä miehille) ja loossissa oli oma tarjoilija ja portsari sisäänkäynnin edessä. Minut saatettiin vessaan ja takaisin. Portsari kulki siis edelläni taskulampun kanssa vessaan, odotti ja vei takaisin pöytääni. Oli mahtava ilta.
Mainittakoon vielä heille, jotka eivät ole Vegasissa käynyt tai tiedä, niin casinoilla on ilmaiset juomat kunhan istut ja pelaat. Siihen vaan istumaan ja työntää 5 dollaria pelikoneeseen, niin tarjoilijalta voi pyytää tuomaan vaikka tequila sunrisen- niinku minä tein. Hauskaa.

Vegas on ehdottomasti paikka johon täytyy lähteä uudestaan kaveriporukalla! Suosittelen.

Tähän loppuun sitten kuvia tuolta reissulta:)
  Leave a Comment

  1. Kalifornia kyllä ihana lomailukohde! Itse tykkään eniten San Diegosta. LA oli ahdistava paikka. Ehkä enskerralla kokeilet SDtä! :)

    VastaaPoista